0

FRANCK & FISCHER: Duurzaam Deens Design

Geplaatst op: 25-11-2021

DUURZAAM DEENS DESIGN

Bij de ontwerpen van het prachtige Deense kindermerk Franck & Fischer staat de dierenwereld centraal: van vossen, eekhoorns en egels tot olifanten en insecten. Bij Franck & Fischer houden ze dan ook van de natuur en wordt er alleen gebruikgemaakt van natuurlijke materialen. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en ontworpen om lang mee te gaan. Zodat niet alleen jouw kindje er heerlijk mee kan spelen, maar ook vriend(innet)jes, broertjes en zusjes er nog lang plezier van hebben.

De twee ontwerpers zijn zelf moeder en weten dus hoe mooi het is om je kindje al spelend de wereld te zien verkennen. Franck & Fischer staat dan ook voor mooie, duurzame producten waarmee je kindje veilig kan spelen. Er wordt  daarom alleen gebruikgemaakt van natuurlijke materialen, zoals 100% organisch katoen en FSC hout, en alle verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton.

 

De Fryd Activity Cube ziet er prachtig uit met z’n pluizige vacht, schattige oortjes en lieve gezichtje. Hij nodigt uit om heerlijk te verkennen en mee te spelen, dankzij z’n spiegeltje, rammelaar en de leuke knispergeluidjes die zijn oren maken. Bovendien stimuleert Fryd dankzij z’n verschillende texturen, kleuren en geluiden niet alleen je kindjes zintuigen, maar ook de fijne motoriek.

 

De Saga berenrugzakken van Franck & Fischer hebben precies het goede formaat: groot genoeg, maar niet té groot voor een klein kind. Waterafstotend, stevig en verstelbaar. Ze zijn dan ook perfect voor school en kinderopvang, maar ook om andere mooie avonturen mee te beleven. En als ie vies is…dan gaat de rugzak gewoon in de wasmachine!

 

Hoe leuk is het, als je net begint te lopen, om dat samen met je vriendje te doen! Gelukkig gaat konijn Mingus graag overal mee naartoe. Het enige dat je kindje hoeft te doen, is het katoenen koord mee te trekken en dankzij z’n robuuste houten wielen rolt Mingus er soepel achteraan: samen op avontuur!

 

Maar ook de ‘gewone’ knuffels van Franck & Fischer mogen er zijn. Zoals bijvoorbeeld Harald; deze superschattige gele eekhoorn is de perfecte knuffel voor zelfs de allerkleinsten. Gemaakt van organisch katoen en met een vulling van maisvezels is hij heerlijk zacht en knuffelbaar. Het perfecte vriendje om samen mee te spelen en slapen.

 



Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious